Tervetuloa Vauhtikuonon sivuille!

Vinka & Sky

Vauhtikuono tarjoaa urheilukoirahierontaa sekä ruokinnan suunnittelua niin kotikoirille kuin tavoitteellisesti harrastaville vauhtikuonoille rotuun katsomatta. Aremmille tai vieraan ihmisen kosketusta karttaville koirille käytän osana hierontaa tai tarvittaessa koko käsittelyn ajan Tellington Touch -menetelmää. Lisäksi hierontaan sisältyy fascioiden käsittelyä.

Olen valmistunut Diplomi urheilukoirahierojaksi (Dipl. UKH)® Suomen eläinterveydenhuolto-opistosta (SETO) marraskuussa 2018. Tällä hetkellä opiskelen Katiskan ylläpitäjän, Jakke Lehtosen koulutuksessa koirien ravintokouluttajaksi. Lisäksi olen valmistunut luokanopettajaksi ja kasvatustieteen maisteriksi vuonna 2012.

Kotonamme tassuttelee tällä hetkellä käyttölinjainen bordercollie Scifi (Tending Crisp, s. 18.3.2021), mudi Vinka (Mustantassun Mauno, s. 29.8.2016) sekä maatiaiskissa Mortti. Scifin kanssa olemme ehtineet jo harrastaa laajasti kaikenlaista: tokoa, pk-jälkeä, pk-hakua, erikoisetsintää ja noseworkia. Vinkan kanssa olemme harrastaneet agilitya, tokoa, rally-tokoa sekä metsäjälkeä. Aiemmin perheeseemme on kuuluneet myös prahanrottakoira Veeti ja käyttölinjainen bordercollie Sky. Veetin jouduimme päästämään ikiuneen heinäkuussa 2019. Ehdimme Veetin kanssa harrastaa aktiivisesti rally-tokoa, koiratanssia ja agilitya. Onpa Veeti kokeillut myös pelto- ja metsäjälkeä! Veeti oli Suomen ensimmäinen prahanrottakoira, joka on kisannut virallisissa agility- ja rally-tokokisoissa. Rally-tokossa ehdimme saada koulutustunnukset RTK1 ja RTK2 sekä yhden tuloksen voittajaluokasta. Sky puolestaan lähti kivuttomille harrastusmaille kesäkuussa 2022 lonkkien nivelrikon vuoksi. Skyn kanssa ehdimme harrastamaan pääasiassa tokoa ja rally-tokoa, mutta valitettavasti lonkkaniveldysplasia väritti koko Skyn elämää puolivuotiaasta lähtien.

Mikäli sinulle tulee jotakin kysyttävää tai haluat varata ajan joko hierontaan tai ruokinnan suunnitteluun, otathan yhteyttä!

Scifi kasvattajaleirillä 2022

Scifi kasvattajaleirillä 2022

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.